FAQ


KUN JE ME HELPEN MET HET MAKEN VAN EEN WEBSITE/LAY-OUT?
Ik kan geen website of lay-out voor je maken aangezien daar heel wat tijd en werk in kruipt, maar natuurlijk kan ik je wel wat tips geven. Healthiness Guide werkt via een gratis blogsysteem van Blogger. Hierover kun je heel veel online vinden, dus raadpleeg Google zeker. Qua lay-outs kun je heel veel gratis 'blogger templates' downloaden of kopen voor een aanvaardbare prijs.

WELKE CAMERA/SOFTWARE GEBRUIK JE VOOR HEALTHINESS GUIDE?
Ik blog met behulp van mijn laptop (Toshiba) en een smartphone (Sony Xperia E) om sociale media kanalen te onderhouden. Om foto's te maken, gebruik ik een Canon EOS 700D met een 18-55mm kitlens. Foto's bewerken doe ik meestal via het programma Foto's in Windows 8. Af en toe maak ik ook gebruik van Picmonkey.com. Voor het bewerken van de foto's op Instagram maak ik meestal gebruik van de VSCO cam of de standaard Instagram filters.

WAAROM BEN JE BEGONNEN MET BLOGGEN?
Op mijn 17e ging ik op zoek naar een nieuwe hobby. Een periode waarin ik meer ging rondsnuffelen op het internet en hierdoor botste op een aantal leuke blogs. Mijn interesse in en voor bloggen werd op deze manier aangewakkerd waardoor ik mijn eigen site creëerde, Chapter Michaela. Uiteindelijk werd ik ouder (maar 20 hoor...) en raakte ik steeds meer geïnteresseerd in gezonde levensstijl en sport. Op dat moment had ik niet het gevoel dat ik op mijn huidige site hier veel over kon posten, dus besloot ik om een nieuwe site op te richten. En zo werd Healthiness Guide geboren.

Heb jij nog een vraag? Stuur me dan een tweet met jouw vraag in zodat ik hem kan beantwoorden.