LIFESTYLE | Volg deze fitness goeroes op instagram

De zomerdagen komen stilaan dichterbij. Op vlak van sport is een extra dosis motivatie zeker welkom. Zoek je op Instagram hashtags als #h...


De zomerdagen komen stilaan dichterbij. Op vlak van sport is een extra dosis motivatie zeker welkom. Zoek je op Instagram hashtags als #healthy #fitfood #sport, dan kom je uit bij fitness-goeroes die je motiveren om toch nog die ene workout uit te voeren. Wij presenteren je een aantal instagram-accounts die je motiveren om vandaag nog te starten met sporten.

1. Kristin Sundberg 

De Zweedse Kristin Sundberg is een zeer gekende fitness lover. Dat zie je meteen aan het Instagram account. Foto's van haar perfecte fitness body en een overload aan gezonde hapjes die ze nuttigt. Naast al dat fitness gebeuren is Kristen ook een echte fashionista. Tja, als je zo'n lichaam hebt, staat iedere outfit je natuurlijk fantastisch!  


2. Mathilda Hogbergs

Mathilda is een Zweedse studente die dagelijks bezig is met sport en gezond leven. Op Instagram plaatst ze vooral foto's van haar leukste sportitems. Adidas is haar lievelingsmerk en dit merk vind je wekelijks wel in één van haar foto's terug.


3. Kayla Itsines

Je hebt sowieso al wel eens gehoord van Kayla. Zij is bekend geworden dankzij de bikini body guide, een gids die ervoor zorgt dat je binnen 12 weken een bikini body hebt. Als je de foto's van haar lichaam ziet moeten we wel geloven dat haar programma ons weer op de goede weg zet. Waar wacht je nog op? Bekijk snel haar instagram pagina.


4. Base Body Babes

De zusjes Felicia en Diana zijn gespecialiseerd in het trainen van vrouwen en hebben hiervoor een trainingsprogramma ontwikkeld: The Strenght System. Ze trainen in stijl en laten dit dan ook zien op hun account. Dankzij de prachtige foto's van deze dames krijg je spontaan zin om naar de sportschool te gaan.


5. Yoga Girl

Totaal geen fan van Yoga? Rachel Brathen brengt je meteen op andere gedachten. Op haar account vind je een heleboel foto's terug waarin ze de meest onmogelijke yoga poses laat zien. De vele filmpjes laten je zien hoe je deze poses kunt nadoen. Misschien toch maar eens een proeflesje yoga volgen?

Volg jij enkele sport en fitness goeroes op Instagram?

5 reacties

 1. Ik ga deze dames eens even opzoeken! Ik volg zelf onder andere Blogilates op Instagram.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankjewel voor de tips! Ik volg nu nog geen fitness accounts, zal een kijkje nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Allemaal ontzettend inspirerende mensen. Ik ben op dit moment uiterst tevreden met mijn lichaam, omdat ik best veel sport haha, dat is sowieso goed ;P. Maar in ieder geval leuk om deze 'fitness mensen' te volgen. Bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De foto's trekken mij zeker aan, ik kan wel wat inspiratie gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik kijk er zeker naar maar helaas ga ik niet zo'n strakke buik krijgen. wel super inspirerend hoor

  BeantwoordenVerwijderen